Ing. Andrej Sovič

Štúdium na SPŠ v Bardejove som začal v septembri 2000 v odbore technické a informatické služby v elektrotechnike, ktoré som úspešne ukončil maturitnou skúškou v júni 2004. Počas štúdia som nadobudol vedomosti a zručnosti z oblasti elektrotechniky, ekonómie, účtovníctva a v neposlednom rade aj v cudzích jazykoch. V priebehu štúdia som si uvedomil, že viac inklinujem k predmetom z oblasti
ekonómie ako k tým z oblasti elektrotechniky, vďaka čomu som sa rozhodol pokračovať v ďalšom štúdiu na Ekonomickej fakulte UMB v Banskej Bystrici.

Momentálne pracujem ako projektový manažér v spoločnosti AT&T Global Network Services Slovakia v Bratislave. Náplňou mojej práce je vedenie a realizácia projektov v oblasti sieťových a telekomunikačných služieb pre zákazníkov v USA.

Už počas štúdia na SPŠ v Bardejove som si uvedomil dôležitosť štúdia cudzích jazykov, ktoré považujem za nesmierne dôležité pre uplatnenie sa na pracovnom trhu na Slovensku aj v zahraničí.

Myslím si, že žiadna škola vám nezaručí dobrú prácu, avšak v kombinácii s praxou a skúsenosťami nadobudnutými počas štúdia vám môže napomôcť v budúcom rozvoji a kariérnom raste. Týmto by som sa chcel poďakovať všetkým pedagogickým pracovníkom SPŠ v Bardejove za základy, ktoré mi dali počas štúdia a ktoré boli dobrým „odrazovým mostíkom” v mojom profesionálnom živote.

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *