Ing. František Jašš

Pri úvahách nad výhodami SPŠ  oproti gymnáziu mi napadajú hlavne vaše predmety, nakoľko som pri štúdiu informatiky na FIIT STU využil hlavne logické obvody, o ktorých absolventi gymnázií ani netušili. Prínosom bola aj dobrá znalosť MS Office a informatiky.  Elektrotechniku v pracovnom živote síce nevyužívam, avšak stále zostala mojím hobby a uplatnenie našla hlavne v domácnosti. Na SPŠ som taktiež našiel dobrých priateľov, s ktorými sa doteraz stretávame. Po analytických a developerských pozíciách v poisťovníckom a bankovom sektore v Bratislave pracujem posledný rok ako analytik/developerská na projekte pre bankový sektor v Prešove. Konkrétne ide o spoločnosť Unicorn a projekt pre Tatra banku.

Aktuálne sa naša spoločnosť snaží nadviazať spoluprácu aj so strednými školami v okolí, už dlhší čas uvažujem o kontaktovaní SPŠ s ponukou na spoluprácu, napr.: prednáškami či poskytnutím spätnej väzby z praxe.

Určite by som rád opäť navštívil SPŠ, ale dovolenky je málo a práce veľa, dúfam, že sa mi podarí dohodnúť sa s niektorými spolužiakmi a prísť.

Prajem SPŠ veľa šikovných študentov a úspešných projektov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *