Anna Hanudeľová

unnamed-1unnamed

 

 

 

 

 

 

Volám sa Anna Hanudeľová a som absolvetkou SPŠ v Bardejove. Ukončila som 1. stupeň TU v Košiciach odbor pozemné stavby a 2. stupeň TUKE odbor tvorba budov a prostredia.

Pracujem v súkromnej stavebnej firme, kde sa venujeme realizácii stavieb, ja osobne ich projektovaniu, vizualizáciám a štúdiám. Vo svojom povolaní som našla zmysel života, je to veľmi kreatívne, robím ju s radosťou a za to som vďačná všetkým, ktorí mi dôverovali, podporovali a učili ma.

Moje povolanie sa začalo formovať na priemyslovke. Ukázala mi, aké krásne je nechať kus práce za sebou aj za cenu, že je to náročné a častokrát je potrebné začať odznova. Tento pocit mi ostal doteraz, že nesmiem sklamať niekoho, kto mi verí, a najväčšou vďakou pre mňa sú spokojné tváre našich zákazníkov. Učitelia ma formovali svojím vzorom, že vedia veci najlepšie, dôverou, že dokážem viac, než si myslím. Ich podpora, vedomosti a osobný prístup mi dali aj dávajú silu všetko zvládnuť, keď sa budem snažiť. Spomínam si, ako mi bolo ľúto pri lúčení v zborovni. Ako by som opúšťala svoju rodinu. Ich prísnosť ma viedla k pracovitosti, odovzdali nám kúsok seba, veľa svojich vedomostí, ktoré zúročujem každý deň. V ťažkých chvíľach nás povzbudili, v úspešných sa tešili s nami a ich ľudský prístup ma aj teraz hreje pri srdci. Patrí im za to moja veľká vďaka a  s hrdosťou sa môžem hlásiť k absolventom tejto školy. Keby som mala urobiť rozhodnutie pri výbere strednej školy ešte raz, bolo by rovnaké. Zvolila by som si strednú školu, ktorá ma posunie, pomôže, bude rozvíjať môj talent, aby som mohla v živote robiť to, čo mám skutočne rada a čo ma robí šťastnou.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *